Axiell - Marijke, december 2020


Wat een mooie, unieke kaarten maakt KuNZtbloemen! Wij gebruiken de kaarten voor bijzondere gelegenheden bij onze relaties en verjaardagen van onze collega's. Kortom, de kaarten zijn te gebruiken voor alle gelegenheden, maar recent met name voor de feestdagen. De kerstkaart (met de Anthurium) gaf een bijzonder, persoonlijk, tintje aan de kerstpakketten voor mijn personeel. Vanwege de mooie afbeelding én vanwege de eigen tekst met logo die er opgedrukt kon worden. Heel erg bedankt!

Ruud & Jolanda, december 2020


Na lang zoeken vonden we bij kuNZtbloemen een schitterend werk voor onze nieuwe keuken. Wat zijn we blij met deze prachtig vastgelegde bloemencompositie! Het proces om tot de perfecte keuze, kleur, materiaal en formaat te komen voelde als een feestje. Met aanstekelijk enthousiasme dachten Saskia en Nelleke heel lief met ons mee en kwamen zelfs bij ons thuis om verschillende werken te laten zien. Voor ons heeft deze warme persoonlijke aanpak het werk nog meer waarde gegeven en genieten we van echt iets bijzonders aan de wand.

Marieke, oktober 2020


Ik ben echt super blij met mijn buiten kuNZt aankoop! Het krijgt een mooi plekje in mijn tuin, zodat het ook vanuit huis te bewonderen is. Een verrijking in deze saaie tijd! Het is echt een hele mooie poster geworden, ik word er zo blij van. Jullie collectie is heel bijzonder en divers. Ik beveel jullie bij iedereen die het horen wil aan!

Angela, september 2020


We waren op zoek naar een kleurrijk stukje kunst voor aan de muur in de kamer van mijn schoonvader. We volgen kuNZtbloemen al vanaf het begin en zijn zeer gecharmeerd van hun prachtige kunst. Na een bezoek aan de studio waar we veel hebben kunnen bewonderen hadden wij onze keuze gemaakt. We gingen voor de vrolijke tulpen in een mooi formaat. Onverwachts kozen we ook voor een tuinposter met dezelfde afbeelding. Het eindresultaat mag er zijn en werd persoonlijk bij ons afgeleverd. De tulpen hebben een mooie plek gekregen en brengen veel vrolijkheid mee. Echt vakwerk afgeleverd door de dames van kuNZtbloemen.