We organiseren 2 shopmiddagen op zaterdag 19 en zondag 20 november, Lees snel meer!

Zondag 23 oktober 2022 staat kuNZtbloemen op de Mooie Dingen Markt, tijdens de afsluitende dag "The Hangover" van het Amsterdam Dance Event.Lekker chillen met Music, Food & Art.
Van 12.00 tot 23.00 uur, helemaal gratis.
Locatie: NDSM werf, Amsterdam

Info over het event vind je hier:
https://www.guestzone.nl/De VerbeeldingHet Verbeeldingsweekeinde vindt in 2022 als vanouds plaats in het laatste weekend van september. Heb je dat nog niet gedaan, zet 23, 24 en 25 september 2022 alsnog in je agenda.
De Verbeelding staat voor een weekend dat bol staat van cultuur. Dat belooft dat er veel te kijken, te luisteren en vooral weer te genieten valt.
Verspreid over de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp, in alle kernen, vinden tal van culturele activiteiten plaats. Er is veel werk verricht om een breed aanbod aan zeer uiteenlopende kunstvormen te kunnen presenteren. Net weer even anders dan vorig jaar en met enkele nieuwe locaties. U ziet en hoort werk van kunstenaars en gezelschappen uit onze eigen gemeente, uit de regio, maar ook elders uit het land. Zij vinden het leuk om hun werk aan u te laten zien of te laten horen en vinden het vaak ook heel leuk om met u over hun passie voor de kunst te praten.
De ruim 40 locaties van De Verbeelding vindt u verspreid over Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. Er is er ongetwijfeld één dicht bij u in de buurt. Nog leuker is natuurlijk om een rondje te maken, lopend of op de fiets langs een aantal locaties en dan onderweg ook te genieten van de mooie omgeving. We hopen dat naast veel inwoners, ook nieuwsgierige buren uit de regio hun weg weten te vinden naar onze de verschillende onderdelen van De Verbeelding. Want er is veel te genieten in het weekend van 23 en 24 september.

Wij hebben een super mooie plek op zaterdag 24 en zondag 25 september bij Zorgkwekerij BLOEI. Te vinden op de Europalaan 16, in Pijnacker.
Wij zijn daar te vinden van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Alles over de artiesten, kunstenaars, kunstroute, locaties etc vind je hier:
https://www.deverbeelding.nu/kuNZtbloemen staat met een kraam vol leuke spillen en aanbiedingen zaterdag 27 augustus 2022 op het Cultureel Zomerfestival in Voorburg!Adres: Koningin Julianaplein in Voorburg.
Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Voor mee info: www.cultureelzomerfestival.nl


kuNZtbloemen staat zaterdag 25 juni op het Noordparkfestival in Zwijndrecht!


Wij staan op de Cultuurmarkt van 12.00 uur tot 18.00 uur.
Behalve onze kaarten collectie en tuinposters hebben we ook verschillende acties en een super leuke bloemige prijsvraag.

Noordpark festival:


Muziek, kunst, en cultuur, kinderdorp, foodtrucks en meer.
Het zal er allemaal weer zijn op deze 12e editie van dit leuke festival. De datum kun je alvast reserveren voor dit festival op een unieke plek langs het water in een prachtig park en is ook nog eens gratis toegankelijk!

noordparkfestival.nl